»Prepovedana« dišava Givenchy L’Interdit

V sredo, 26. septembra, smo predstavniki medijev v Chopinovem prehodu spoznali najnovejšo Givenchyjevo žensko dišavo L’Interdit, ki kliče po svobodi in poziva k preseganju namišljenih mej.

Oče parfumske hiše Givenchy, Hubert de Givenchy, je prvi parfum L’Interdit (fr. prepovedan) ustvaril leta 1957 ekskluzivno za igralko Audrey Hepburn. Legenda pravi, da je na vprašanje De Givenchyja, ali lahko dišavo uporabi tudi v komercialne namene, igralka odgovorila ”Je vous l’interdis” (”Prepovedujem vam!”). Dišava je tako prišla na police šele po letu dni.

Zdaj je Givenchy ustvari novo L’Interdit dišavo, s katero vabi ženske, da odkrijejo razburljivost prepovedanega. Da še močnejše zaobjamejo svobodo in prepovedana čustva. Da prestopijo prag umišljenih, stvarnih in zaukazanih omejitev in pravil. Ker so včasih edine omejitve le v nas samih.

Povonjajte to prepovedano mešanico belega šopka cvetov pomaranče, jasmina in tuberoze ter temnega akorda vetiverja in pačulija. Dišava vam bo sporočila, da je prav pripravljenost na tveganje lahko ključ do svobode. In da za tistim, kar nas omejuje, ležijo številne življenjske radosti.

(EDP 50 ml 88,02 €; givenchy.com).