Dobrodošla trideseta!

Vichy je 16. oktobra v Kavarni Moderna organiziral »Welcome 30’s party«, kjer smo se družile ljubiteljice vsega lepega. 
Na zabavi smo nazdravile tridesetim letom, v katerih Vichy pravi, da postanemo najboljša različica sebe. So trideseta morda nova dvajseta? 

V 30-ih letih se ženske začnemo sprejemati takšne, kakršne smo. Začnemo se zavedati, da je življenje eno samo in želimo biti vsak dan najboljša različica sebe.

Ker se Vichy zaveda, da je najbolj pomembno to, da se v svoji koži dobro počutimo, je zasnoval linijo Vichy Slow Âge. Za ženske, ki živijo hitro in dinamično ter zato potrebujejo nego, ki čez dan kožo ščiti, ponoči pa jo obnavlja.

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Vichy Slow Âge odloži nastanek prvih smejalnih gub,
hvaležna koža pa se vam bo oddolžila s svežim in zdravim videzom. Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči koži zagotovijo takojšen občutek udobja in ustrezno zaščito.

Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki skrbijo za vašo kožo, medtem ko živite v svojem ritmu. 

Slow Âge dnevna nega je na voljo v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30). Kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži.

Ta dnevna nega se dobro vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila. Slow Âge nočno nego pa predstavlja obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože.