Eminentni chefi Slovenije in Hrvaške na Chef’s Stage Pop Up Ljubljana

Na idilični lokaciji na Smledniku, kjer sta restavracija Evergreen in golf igrišče Diners CUBO je v režiji Hrvaške turistične skupnosti pod taktirko Metke Bradetić in skupine Kaval Group, potekala ekskluzivna prireditev Chefs Stage Pop Up Ljubljana, kulinarični festival presežkov, ki so mu poveljevali eminentni chefi iz Slovenije in Hrvaške.

Razvajali so nas z edinstvenimi jedmi, glavno sporočilo prijateljskega dogodka pa je bilo povezovanje hrvaške in slovenske kulinarike, ki se ponašata z raznovrstnim in bogatim naborom lokalnih jedi in vin.

Slovensko kuhinjo in njene lokalne sestavine so zastopali chef Mojmir Šiftar (Evergreen), chef Igor Jagodic (Strelec), chef Uroš Štefelin (Vila Podvin), chef Luka Košir (Brunarica Grič) ter chef Marko Pavčnik (Pavus), hrvaško pa idejni oče dogodka, chef Rudi Štefan iz restavracije Pelegrini, chef Marijo Jurjević (Lešić Dimitri Palace), chef Vjeko Bašić (Konoba Boba), chef Marko Palfi (The Garden Bar & Kitchen), ter chefinja Marina Gaši (Marina).