Nova električna Kona z dosegom 487 km – zavidanja vreden igralec na avtomobilskem trgu

Dolgo pričakovana nova električna Kona ne sklepa kompromisov. Navduši s  prostornostjo, vrhunskim dizajnom in dosegom kar 487 km.

Z začetno ceno 34.800 evrov za model Style, katerega kapaciteta baterije znaša 39,2 kW/h (doseg enega polnjenja 312 km) oziroma 41.000 evrov za model Premium, katerega kapaciteta baterije znaša 64 kW/h (doseg enega polnjenja 487 km) je zavidanja vreden igralec na avtomobilskem trgu.

Prilagodljivo polnjenje

Ko gre za polnjenje litij-ionskih baterij, nova električna Kona ponuja široko paleto možnosti. Napolnite jo lahko doma ali na poti, in sicer s pomočjo hitre polnilne postaje. Baterije odlikujejo minimalen spominski efekt, hitro polnjenje, izjemna varčnost in osupljiva zmogljivost.

Sistem za regeneracijo zavorne energije

Ta sistem zbira električno energijo, ki nastane, ko vozilo zavira z elektromotorjem in ne z zavorami. Zavorna energija, ki pri tem nastane, se shranjuje v baterijah in s tem električni Koni omogoča višjo raven napolnjenosti. Intenzivnost delovanja sistema je mogoče preprosto nastaviti kar s pomočjo obvolanskih ročic.

Novo električno Kono lahko opremite po lastnem okusu in poskrbite, da bo do potankosti odražala vaš osebni slog. Izbirate lahko med 7 barvami karoserije in 3 barvami strehe, kar je dovolj za 21 različnih kombinacij.

Za več informacij obiščite Hyundaijevo spletno stran, rezervirajte tesno vožnjo oziroma obiščite najbližjega prodajalca.