Športni značaj motocikla Harley Davidson FXDR 2019

V petek smo v prostorih Harley Davidsona na Rudniku v Ljubljani uživali v predstavitvi novega modela Harley Davidson FXDR 2019.

Po mimohodu razstavljenih klasičnih in potovalnih modelov z izjemno noto elegance in divjosti, ki jo znamka nosi v sebi, smo dočakali novi model FXDR, ki se ponaša s športnejšim značajem. Namenjen je performance vožnji, odlikujejo ga zelo dobro vzmetenje, visok navor in dvignjene stopalke, ki omogočajo lepše in boljše polaganje ovinkov.

Na dogodku so nam postregli z večnim sopotnikom Harley Davidsona, viskijem Jack Daniel’s, ki je bil na voljo v klasičnem in medenem okusu. Dogodek so popestrili še z modno revijo najnovejših oblačil znamke Harley Davidson.

Če so bili včasih ciljna publika moški srednjih let, danes Harley Davidson ponosno poudarja, da so njihovi kupci vsi, ki radi uživajo v vsakem trenutku življenja, se znajo med vožnjo ustaviti in užiti naravo ter poglede na okolico, in tudi tisti, ki radi udobno raziskujejo svet na sedežu motorja.

Vzdušje je bilo nabito z divjostjo in življenjem, v slogu njihovega slogana: »Live to ride, ride to live« (Živi za vožnjo, vozi za življenje).
Cena omenjenega modela je 26.900 €.