Kulinarični Somatov večer

Mediji in znani smo se včeraj družili na Somatovem gastronomskem večeru, ki sta ga zaznamovala topel ambient restavracije Evergreen na Smledniku in eden najbolj perspektivnih mladih kuharjev pri nas, ki se kosa s svetovno elito, chef Mojmir Šiftar.

Kuharski mojster nas je razvajal z večhodnim menijem. Tradicionalne jedi in jesenske okuse so pospremili koktajli z džinom, dodatki zelišč in drugih svežih sestavin. V okusih smo uživali vsi, med drugimi tudi Neisha, Jasna in Mike Vale, Nejc Simšič, Danica Lovenjak, Iryna Osypenko Nemec, blogerka Sara ZavernikThe Blondebliss, kuharska mojstra Simon in Sašo Šketa.

Mojmir nas je z vonjem svežih planinskih zelišč in meglic, ki so se valile po mizah, popeljal v neokrnjeno naravo, polno svežine. Tako svežino daje tudi izboljšana formula Somat Gold tablet. Poleg tega so strokovnjaki Henkla ustvarili novo, izboljšano Somat »deep clean« tehnologijo, ki je učinkovitejša pri odstranjevanju trdovratnih madežev, zasušenih in zažganih ostankov hrane brez prehodnega namakanja ter  ustvari večji sijaj posode.

Tablete Somat Gold tablete z močjo 12 funkcij odstranjevanja ostankov so na voljo v vodotopni foliji, brez potrebe predhodnega odstranjevanja zaščitne embalaže pred vstavljanjem tablete v pomivalni stroj. Somat Gold gel pa odlikuje edinstveno pakiranje z dvema razdelkoma kombiniranja formule za čiščenje in odmaščevanje z novo formulo globinskega čiščenja. Somat je presenetil tudi z dizajnom. Somat Gold tablete so pakirane v novi, prilagodljivejši embalaži vrečke s praktičnim zapiranjem in odpiranjem.