Aleksandra Dojčinović je prejemnica regijske nagrade Veuve Clicquot BWA 2018

Konec preteklega tedna smo na ljubljanskem gradu spremljali podelitev regijske nagrade Veuve Clicqout Business Woman Award 2018. Zanjo so se potegovale: Slovenka Irena Fonda (Fonda), Hrvatica Aleksandra Dojčinović (Lei Lou), Srbkinji Ana Petrović (Travel Boutique) in Marija Ignjatović  (Novitas Consult) in Črnogorka Ana Nives Radović (Ananives.me).

Mednarodno žirijo, ki ji je predsedoval Thomas Bouleuc, je najbolj prepričala Aleksandra Dojčinović z lastno blagovno znamko Lei Lou. Žirijo je očarala s strastjo do modnega oblikovanja in poslanstva – ustvarjanja mode za sodobne ženske. Znamko Lei Lou zaznamujejo prečiščena estetika, feminilna moč in dvojna nežnost. V desetletju je znamka Lei Lou osvojila dame domala vseh starostnih skupin in postav ter postala ena najbolj pronicljivih zgodb o poslovnem uspehu na Hrvaškem. To se odraža tudi na področjih prodaje, marketinga, nastopa na družbenih omrežjih in družbene odgovornosti. Prestižna nagrada bo Dojčinovićevi prinesla nove možnosti za razvoj znamke na Hrvaškem in širše.

Dogodka so se udeležile uspešne poslovne ženske in prijatelji znamke Veuve Clicquot, večer v družbi šampanjaca in Zvezdinih dobrot sta popestrili razstava življenja in dela Madame Clicquot in šansonistka Nuška Drašček.