Bi Silvestrovali z najboljšim razgledom na Ljubljano?

Silvestrovanje v Ljubljani ima svoj čar. Če želite doživeti veličasten ognjemet, mestni utrip ob gurmanskem razvajanju in se hkrati izogniti gneči v mestnem središču, vabljeni na 20. nadstropje hotela InterContinental.

Chef Komnen Bakić bo v B-restavraciji gostom postregel z najboljšim, kar ponuja narava. 6-hodni meni je zasnoval na slovenski zgodbi s spretnim prelivanjem avtentičnih specialitet od Prekmurja, prek Alp do morja. Na voljo bodo mesni, ribji in vegetarijanski meni.

Gosta bučna juha bo hedoniste odlično pripravila na nadaljnje razvajanje brbončic. Da bi iz govejega jezika, tradicionalne jedi starih Ljubljančanov, izvlekel kar največ, ga po 48-urni marinadi, dolgo, počasi in na nizki temperaturi kuha v pečici. Spomin na poletni morski oddih bo moč oživeti ob pravih istrskih fužih, bogato obloženih s črnimi tartufi. V duhu našega največjega poeta, Franceta Prešerna, pa bo chef za konec postregel s sladkimi figami.

Za 6-hodno večerjo je chef skombiniral več kot 40 različnih okusov, pri čemer se niti ena sestavine ne ponovi. Kompleksnost menija po meri najzahtevnejših, a hkrati domačnost, pristnost in toplina občutkov ob zaznavanju, bodo odlična popotnica v novo leto. Ob meniju vam bodo predlagali vina, večer pa bo popestrila tudi glasba.

Gostje bodo novo leto pričakali na terasi hotela ob odprtem baru šampanjcev in osupljivem razgledu na zimsko odeto mesto.

Informacije in rezervacije: info@brestaurant.si; 00 386 59 128 048