Nokia 7.1, Mousr & Ember Ceramic Mug

Ker se je cena nekaterih pametnih telefonov povzpela že krepko čez tisočaka, številna podjetja v vrzeli srednjega razreda iščejo svojo priložnost. Nokia 7.1 je novi up, ki zanesenjakov ne bo zadovoljil, vendar za svojo ceno prinaša več kot dovolj. Ker je izdelan po programu Android One, prinaša neokrnjeno Android izkušnjo ter hitre in pogoste posodobitve, kot je npr. že napovedana posodobitev na Android 9 (320 €+).

Ko gospodarja ni doma, se mačka igra s pametno miško Petronics Mousr! Večkrat nagrajena naprava omogoča interaktivni nadzor prek pametnega telefona. Z vklopom umetne inteligence pa lahko potek igre prepustite naključju. Baterija, ki se polni prek USB vmesnika, zadostuje za več kot 30 minut igranja. Na voljo je tudi set različnih repkov (162,75 €, set repkov 17,58 €).

Ember Ceramic Mug je ultimativna skodelica za vse, ki hrepenimo po trenutku, ko temni kavni nektar doseže popolnih 54,6 °C. Skodelica bo želeno temperaturo med 50 °C in 62,5 °C držala polno uro, ob uporabi polnilnega podstavka pa tudi ves dan. Na voljo je tudi v potovalni različici (skodelica 99,95 €, podstavek 44,95 €).