Prvi Nespresso butik v Sloveniji

Prejšnji teden smo se v ljubljanskem Cityparku pridružili številnim znanim Slovencem in predstavnikom družbe Nespresso ter dočakali težko pričakovano svečano odprtje prvega Nespresso butika v Sloveniji. Kavo, ob kateri smo do nedavnega uživali predvsem v tujini, v razkošnih hotelih, je zdaj mogoče kupiti tudi v Ljubljani.

Slavnostne priložnosti sta se udeležila tudi Vincent Termote, Nespresso poslovni direktor za evropski trg, in Aleksander Surlu, izvršni direktor SF1 Coffee, ki sta izrekla toplo dobrodošlico znamki Nespresso tudi v Sloveniji.

V središču večera je bila vrhunska kava, ki smo jo gostje tudi okušali. Druženje se je nadaljevalo v Radisson Blu Plaza Hotelu,  v katerem se je pristna kavna izkušnja še stopnjevala.

Sledila je večerja, ki je vključevala kavne primesi treh Nespresso kavnih družin: intenzivne, uravnotežene in sadno/cvetlične. To je bila edinstvena izkušnja Nespresso kave v kombinaciji z odlično hrano. Da se odlično dopolnjujeta tudi kava in glasba, je s svojim izjemnim nastopom dokazala Anja Bukovec

Tudi vi, če ste ljubitelji kave, lahko v novem ljubljanskem butiku poskusite popolno skodelico kave Nespresso, ki vam jo bodo pripravili Nespresso kavni strokovnjaki.

Več: www.nespresso.si