S Perfect Code do pomlajene kože

Kozmetika Afrodita nas je s predstavitvijo nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional v prefinjenem ambientu ljubljanske Festivalne dvorane vnovič pustila brez besed.

Linija treh izdelkov Perfect Code – nočna maska, esenca in koncentrat – z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože. Peptidi ‘signalizirajo’ le tistim celicam, ki potrebujejo spodbudo pri sintezi ključnih gradnikov kože. Biomimetičen peptid pa pomeni koži ‘lasten’ in natančno posnema naravne mehanizme delovanja kože.

Po 30 minutah 34,7 % manjša guba

Mojca Hernaus, strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege, nam je predstavila vse tri izdelke.

Perfect Code nočna maska z ‘leave-on’ formulo in zgolj enkratnim nanosom omogoča učinek ‘čez noč prerojene kože’.

Perfect Code esenca je namenjena samostojni negi ali za podlago drugim negovalnim izdelkom, saj se odlično obnese pri izdatnem vlaženju kože, intenzivira  sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter jo ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Zvezda linije je Perfect Code Filler-Drops koncentrat, ki je  prvi tovrsten izdelek s tako visoko koncentracijo peptidov na tržišču; govorimo namreč o kar 60 % peptidnem kompeksu, ki deluje z dokazljivimi rezultati na način ‘botoksa’ brez invazivnega postopka.’Patch’ preizkusi na prostovoljcih so pokazali neverjetno moč delovanja kapljic. Že 30 minut po nanosu se je dolžina gube zmanjšala za 34,7 %.

Štiri biomimetični peptidi in bio-aktivni encim omogočajo štiri mehanizme delovanja: ‘polnijo’ gube, spodbujajo celice k hitrejši obnovi in naravne obrambne funkcije kože, ščitijo pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter delujejo na način ‘čez noč prerojene kože’ s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti. Linija je primerna za vse starostne skupine – izdelki se lahko kombinirajo po želji in glede na potrebe kože.

Prva dama Kozmetike Afrodita, Danica Zorin Mijošek, je s sinom Ivom Mijoškom, vodjo programa Afrodita Professional, izrazila izjemno zadovoljstvo, da je Afrodita Professional kot visoko kakovostna in inovativna blagovna znamka prepoznana v očeh vedno večjega števila uporabnic profesionalne kozmetike.

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke: Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Violeta Tomič, Indira Ekić in drugi, ki so z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke z močno podprtimi vidnimi rezultati delovanja.

Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežu podjetja v Rogaški Slatini ali v spletni prodajalni.