Dnevi kopalnic v salonu Kolpa v Ljubljani

Podjetje Kolpa prvič organizira Dneve kopalnic v salonu Kolpa, BTC CITY Ljubljana. Z včerajšnjim uvodnim dnem do vključno 8. 3. 2019 si lahko ogledate obilico novosti v programu Kolpa san 2019/2020, saj takšne količine novih izdelkov v 40-letni zgodovini podjetja še niso imeli.

Ob našem obisku so nas svetovalci vodili med novostmi in nas seznanili o njihovih značilnostih. Posebno zanimanje so vzbudili najbolj dizajnerski izdelki, narejeni z implementacijo materiala Kerrock, Kolpa san PREMIUM. Kot je povedala vodja marketinga pri podjetju Kolpa, Urška Nemanič, so v ta segment uvrstili 2 novi konceptualni kopalnici – Ramona (zajema prostostoječo kopalno kad, tuš kadico, pohištvo) in Lolly – na naslovni fotografiji (prostostoječa kopalna kad, tuš kadica, pohištvo). »Novost je tudi prostostoječa kopalna kad Antiq ovalne oblike z izrazitim naslonom za glavo ter monolitni umivalniki Ramona, Heaven in Petra,« je še dodala Nemaničeva.

V tem času poteka tudi bogata nagradna igra. Prva nagrada so družinske počitnice (2 odrasla in 2 otroka) za 7 dni v hotelu Life Class Portorož (v vrednosti 1.850 €). Druga nagrada je bon za nakup izdelkov Kolpa san v znesku 1.000 € z DDV-jem ter tretja nagrada bon za nakup izdelkov Kolpa san v znesku 500 € z DDV-jem.

Pred salonom Kolpa ter v njegovi bližini je za obiskovalce na voljo brezplačen parkirni prostor. Delovni čas salona je od 9.00 do 20.00, po potrebi pa tudi dlje.