LumosTech Smart Sleep Mask, Segway Drift W1 & Huawei Mate X

Premagajte potovalno utrujenost zaradi časovne razlike s pametno spalno masko LumosTech Smart Sleep Mask. Ta vam med dremežem na letalu s svetlobno terapijo premakne telesni ritem tako, da na destinacijo priletite pripravljeni na drug časovni pas. Maska je povezljiva z iOS napravami, proizvajalec pa obljublja tudi združljivost z Androidom (maska in etui 210 €).

Segway Drift W1 je nekoliko drugačna različica električne rolke, ki z razdelitvijo na dve povezani kotalki dovoli bolj dinamično uporabo in še več vragolij. Baterija omogoča približno 45 minut uporabe. Set je težek le 7 kg, med vožnjo pa lahko doseže hitrosti 12 km/h. Nedvomno bo rolka igrala tudi glavno vlogo v novih vsebinah YouTube zaklada video smešnic (399,99 €).

Huawei Mate X ni prvi zložljivi pametni telefon, ga pa visoko nad konkurenco postavljajo specifikacije, kar se na žalost odraža tudi v ceni. Ko je razprt, se na 8-paličnem OLED zaslonu bohoti z ločljivostjo 2.480 × 2.000 točk, zaprtemu pa sprednji 6,6- in zadnji 6,38-palični zaslon zagotavljata povsem drugačno uporabniško izkušnjo. Baterija 4.800 mAh poskrbi, da bo kljub visokim zahtevam aparat deloval ves dan. Pripravljen je tudi na omrežja 5G (2.299 €+).