Nagrada Star Diamond Award v roke hotela Kempinski Palace Portorož

Hotel Kempinski Palace Portorož je prvi hotel v Sloveniji, ki je prejel globalno nagrado za odličnost v hotelirstvu Star Diamond Award. V omenjenem hotelu je na gala prireditvi nagrado je iz rok direktorja Josepha Cinquea American z akademije Academy of Hospitality Sciences sprejel novi generalni direktor hotela Kai Behrens.

»V prvi vrsti je ta nagrada velika pohvala za izjemno delo, ki ga opravljajo sodelavci v hotelu. Ko sem prvič stopil v portoroški hotel, sem takoj začutil, da se v njem skrivajo izjemna zgodba in izjemni ljudje. Današnja nagrada to samo še potrjuje,« je ob prejemu nagrade sodelavce pohvalil Behrens.

Kai Behrens je vodenje hotelov Kempinski Palace Portorož in Kempinski Hotel Adriatic prevzel 18. marca letos. V skupini Kempinski Hotels je sicer že od leta 2007, do zdaj pa je izkušnje nabiral v hotelih Kempinski v Moskvi, Bolgariji, Azerbajdžanu in na Kitajskem.

Star Diamond Award je najprestižnejša nagrada in priznanje za resnično kakovost, prejmejo pa jo samo tisti, ki s svojo zavzetostjo, gostoljubjem, vrhunsko kulinariko ter izjemnim ambientom in storitvijo, dosežejo najvišjo raven odličnosti.

Prireditev v portoroškem hotelu so popestrili tudi: slovenska umetnica na klavirju Lucienne Lončina, umetniki magičnega gledališča Serpentes ter svetovno znani ameriški tenorist Christopher Macchio.