Vabljeni na odprtje Gostilne pri Trubarjevi mami

V četrtek, 4. aprila 2019, se na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču odpira Gostilna pri Trubarjevi mami, kjer bodo v kletnih prostorih dvorane Jurček kuhali po domače.

Stregli bodo slovenske avtohtone jedi: golaž slovenske divjačine, pečene jagnječje krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjske potrebuševine in ajdove žgance, kislo zelje in ocvirke ter leteče žgance.

Vse sestavine so od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave tudi z glasbo v živo.

Gostilna pri Trubarjevi mami pa ne bo ponujala samo tradicionalnih slovenskih jedi z jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski chef Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice …

Pridite zatorej ta četrtek od 19. ure, večer bo popestrila tudi živa glasba.