Fotograf Stephane Lavoe posnel 10. »Carte Blanche« kampanjo skupine Pernod Ricard

Umetniška kampanja z naslovom Seriously Convivial bo krasila letno poročilo skupine in gostovala na vsakoletni razstavi Paris Photo 2019.

Deseta umetniška kampanja skupine izpostavlja umetnost druženja. Za razliko od prejšnjih kampanj tokrat na fotografijah niso le zaposleni v skupini, pač pa so se jim pred kamero pridružili tudi različni posamezniki, ki znotraj svojih skupnosti delujejo kot ustvarjalci, povezovalci ali ambasadorji druženja.

Francoski umetnik Stéphane Lavoué je za kampanjo posnel devet fotografij na različnih celinah. “Priznati moram, da me je čarobnost teh trenutkov popolnoma prevzela,” razlaga Stéphane Lavoué. “Moč teh podob izhaja iz kontrasta dveh pogosto diametralno nasprotnih si svetov. Vse bi jih moralo razdvajati, pa vendar iz vsakega takega srečanja nastane nekaj novega. S to svetovno turnejo sem imel priložnost zaporedje slik spremeniti v svojo osebno fotografsko pripoved.”

Seriously Convivial bo v celoti predstavljena v novem letnem poročilu skupine, širša javnost pa si jo bo lahko ogledala tudi na odmevni razstavi Paris Photo, ki se bo odvijala med 7. in 10. novembrom v Parizu.