Hotel Bled Rose je slovesno odprl svoja vrata

Na mestu nekdanjega Hotela Jelovica je odprl svoja vrata Hotel Bled Rose, ki se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, spajem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel ob Blejskem jezeru je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij. Tako so ga celovito prenovili – od prezračevanja in inštalacij do gradnje nove restavracije, spaja in poročne dvorane, uredili so dvorišča in parkirišča.

»Po devetih mesecih celovite prenove je hotel zaživel s svežim, sodobnim videzom, pa tudi s povsem novo identiteto in poslovnim konceptom, ki presega klasične hotelske storitve. Pozitivni odzivi prvih gostov že napovedujejo, da bo v prihodnosti eno najbolj zaželenih prizorišč svečanih dogodkov, sproščenih srečevanj in ustvarjanja novih lepih spominov,« je ob odprtju povedal dr. Otmar Zorn, direktor podjetja Rikli, ki je lastnik Hotela Bled Rose.

Pod interier hotela Bled Rose, ki je opremljen s kakovostni materiali in razigrano paleto barv, se je podpisal arhitekt Jani Vozelj. Panoramske steklene stene na južni strani hotela ustvarjajo stik z naravo in odpirajo pogled na obrežje Blejskega jezera. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so prilagojeni družinam, poslovnim gostom in tudi mladoporočencem. Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo.

V hotelu je zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. Za popolno razvajanje poskrbi sodoben velnes z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom. Sprostitveni kompleks se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z masažnim bazenom in zunanjo savno. Gostom ponujajo tudi individualna prehranska svetovanja in posebne menije.

Da bo hotel kot iz škatlice, ga čakata še zaključna ureditev okolice in prenova pročelja oziroma fasad.