Sony Walkman, Motorla razr in JBL Pulse 4

Čeprav imamo neomejen dostop do glasbe v vsakem trenutku dobesedno v roki, številni avdiofili še vedno zavračajo digitalni zvok. Sony poskuša premostiti razlike s tehnologijo v namenskih prenosnih predvajalnikih, kot je novi NW-A105. Napravo poganja sistem Android in sestavni deli z visokoletečimi izrazi: High-Resolution Audio, digitalni ojačevalnik S-Master HX™ in procesor DSEE HX. Ob 40. obletnici predstavitve prvega walkmana je na voljo tudi posebna izdaja NW-A100TPS, ki poleg posebnega potiska vključuje nostalgično navdihnjen mehki ovitek (NW-A105 350 €, NW-A100TPS 440 €).

Ugotavljamo, da so telefone leta 2019 zaznamovali zakrivljeni, prepognjeni in počeni zasloni. Motorola z novim pametnim telefonom razr dokazuje, da novotarije odlično dopolnjujejo tudi ideje iz davnega leta 2004. Telefon poganja Android 9, nadgrajen s podporo za obvestila na dodatnem zunanjem zaslonu, 16 MP tipalo je na voljo v osrednji in tudi selfi kameri, nostalgiki pa bodo lahko podoživljali tipkanje na prednaloženi tipkovnici T9 (1.599 €).

JBL Pulse 4 omogoča, da doživite sinestezijo glasbe z vidom: 20 W 360-stopinjski zvok je povezan z LED osvetljenimi vizualnimi scenami, ki lahko pričarajo umirjen taborni ogenj ali divjo zabavo s svetlobno predstavo. 7260 mAh baterija se v 3,5 urah napolni za do 12 ur delovanja, funkcija PartyBoost omogoča povezavo dveh zvočnikov, IPX7 vodoodpornost pa dovoljuje, da se zabava lahko razživi tudi ob bazenu (229 €).