Največja interaktivna trgovina Sport Vision odpira vrata

V ljubljanskem BTC-ju 20. avgusta 2020 vrata svoje največje in najbolj interaktivne trgovine v Sloveniji odpira Sport Vision.  

Hala 12 na Šmartinski 152 je dobila novo podobo. V njej boste lahko izbirali med najbolj priljubljenimi modnimi znamkami, kot so  Nike, Adidas, Under Armour, Icepeak, New Balance, Ellesse, Ipanema, Havaianas, Converse, Puma, Helly Hansen, Hoka, Salomon, Teva in druge.
Nova lokacija obljublja nakupovalno izkušnjo na 1000 kvadradnih metrih prodajnih površin, kjer se med nakupovanjem najnovejših modnih trendov lahko okrepčate v kavarni in slaščičarni Zvezda.

V trgovini vas bo, poleg ženskega in treking oddelka, zagotovo najbolj navdušil tekaški oddelek. Če vam je do zdaj izbira tekaških superg predstavljala nujno zlo in ste izgubljali živce med široko ponudbo tekaške obutve, bo to po novem pravo doživetje
Tekaške superge boste  že v trgovini lahko preizkusili na tekaški stezi. Z najnaprednejšim skenerjem stopal Safesize boste prejeli statično in dinamično analizo stopal. Naprava hkrati opravi tridimenzionalno merjenje stopala in vizualizacijo notranjosti čevljev. Skener bo pokazal pravo velikost dolžine, širine in višine vašega stopala, poleg tega pa tudi, kakšen je vaš stopalni lok (nevtralen, pronatorski ali supinatorski).
Še več: na koncu vam bo predlagal modele različnih blagovnih znamk in na vas bo le še, da se odločite za model in barvo, ki vas prepriča vizualno. Skener je zelo dobrodošel tudi pri nakupu otroške obutve.