Prefinjena pršna kanaleta Geberit CleanLine80

Izbira Geberitovih pršnih kanalet je z modelom CleanLine80 postala raznolikejša in prefinjenejša. Medtem ko tehnični koncept kanalete z odtokom vode brez večjih pokritih površin, odtokom v sredini in enostavno odstranljivim sitom za lase ostaja nespremenjen, sta nova integriran naklon in masiven, zaprt profil kanalet.

Kanaleta CleanLine80 ima enako kot njene predhodnice tovarniško vgrajeno hidroizolacijsko folijo, ki v največji meri zmanjša tveganje za nastanek netesnih spojev. Zasnovana je za estrih (v 10-35 mm) in ponuja več lastnosti, ki navdušujejo inštalaterje in predvsem končne uporabnike. Geberit CleanLine80 ima zbirni profil z integriranim naklonom in je na voljo v novih, trendovskih barvah.

Medtem ko je preprečevanje puščanja ena najpomembnejših nalog pri montaži pršnih prostorov, pa največ preglavic povzroča naklon. Inštalater potrebuje veliko spretnosti, da ustvari lep, ujemajoč vzorec ploščic in hkrati zagotovi ustrezen nagib, ki je potreben za odtekanje vode iz tuša. Zato je Geberit CleanLine80 odlična rešitev – vgrajen naklon omogoča brezhibno oblaganje ploščic vseh vrst in oblik. To je še posebej priročno pri večjih dimenzijah keramičnih ploščic v kopalnicah.

Zbirni profil kanalete CleanLine80 zagotavlja popolno polaganje ploščic in učinkovito odtekanje vode, hkrati pa se harmonično zlije s širokim spektrom barvnih shem. Kanaleta v barvi črni krom je idealna za temne ploščice, medtem ko je barva šampanjca primernejša za svetlejše odtenke. Poleg teh dveh novih in trendovskih barv je kanaleta Geberit CleanLine80 na voljo tudi v klasični različici iz nerjavnega jekla. Pršne kanalete Geberit CleanLine80 so na voljo v dolžinah 90 cm in 130 cm. Ob vgradnji z ročnimi orodji (ne z brusilko) se preprosto odrežejo do želene površine.