Kinematografska izkušnja z laserskim projektorjem The Premiere 4K

Samsung Electronics je na virtualnem dogodku Neustavljivo življenje predstavil novi laserski projektor The Premiere 4K. The Premiere bo v domove uporabnikov vnesel pravo kinematografsko izkušnjo.

Na voljo bo v dveh modelih – v 330,2-centimetrskem LSP9T in 304,8-centimetrskem LSP7T modelu. Oba podpirata 4K ločljivost slike. The Premiere LSP9T je prvi HDR10+ certificiran projektor s trojno lasersko tehnologijo in nudi revolucionarne podrobnosti kontrasta, ne glede na to ali gre za temne ali svetle prizore do 2.800 lumnov ANSI svetlosti. Pametni projektor vključuje tudi Samsung Smart TV platformo, ki omogoča pretakanje vsebin izbranih partnerjev in zagotavlja mobilno povezljivost ter zrcaljenje zaslona.

The Premiere 4K laserski projektor ima vsestranski kompaktni dizajn, ki prihrani prostor in se odlično poda v vsako dnevno sobo. Zasnovan je tako, da ga je enostavno namestiti. The Premiere je projektor z ultra kratkim metom, zato ga lahko postavite tik pred steno. Vgrajene ima zmogljive zvočnike in zagotavlja Acoustic Beam prostorski zvok – tako boste lahko še bolj uživali v vaših najljubših vsebinah.

The Premiere bo letos na voljo v Nemčiji, Veliki Britaniji, Franciji, Švici, Avstriji, Nizozemski, Belgiji, Italiji, Španiji in skandinavskih državah.