Bags&More Selection – nova modna trgovina s premium galanterijo

V središču Ljubljane se je odprla nova galanterija z vrhunsko ponudbo modnih torbic in dodatkov priznanih blagovnih znamk Liu Jo, Calvin Klein, Valentino, Tommy Hilfiger, Guess in Picard.

Eva Lozina, vodja projekta premium galanterije Bags&More Selection: “Že dlje časa je bila prisotna želja, da bi določenim selektivnim znamkam posvetili več prostora in jih predstavili v okolju, ki je malo bolj butično. S prenovljeno spletno stranjo bagsandmore.si smo dobili potrditev, da so te znamke zelo zanimive za naše kupce, kar je bila dodatna vzpodbuda za projekt Bags&More SELECTION, poslovalnico, orientirano le na prodajo premium znamk Liu Jo, Calvin Klein, Valentino, Tommy Hilfiger, Guess in Picard. Ta je našla prostor v središču Ljubljane, ki jo je s svojo živahnostjo, mestnim utripom, odlično sprejela.“

Novo galanterijo najdete v stavbi na Slovenski cesti 36 z zanimivimi arhitekturnim elementi in minimalistično zasnovo interjerja v kovini in steklu. Tako izbrana ponudba priznanih modnih znamk še bolj izstopa.